26. maj 2024

Joey Moe går på scenen i Vang-kvarteret i eftermiddag. PR Foto.

Joey Moe er hovednavnet den 16. juni. PR Foto.

Joey Moe bliver hovednavnet lørdag den 16. juni, når Vang-kvarteret for tredje gang bliver centrum for flere koncerter med multietnisk sang og musik.

Med cirka 40 forskellige nationaliteter er Vang-kvarteret fortsat det mest multikulturelle sted i Holbæk Kommune. Nu er programmet lagt for endnu en friluftskoncert med multietnisk musik.

Sidesporet og Verdenskoret er gået sammen om at gennemføre hele tre multietniske koncerter i Vang-kvarteret den 16. juni 2012. Kommunen har valgt at støtte koncerterne, så der vil være gratis adgang for alle.

Koncerternes hovedattraktion bliver den kendte dansk-hawaiianske R&B-sanger Joey Moe. Han blev opdaget af Nik & Jay og har i de seneste seks år haft flere store hits, bl.a. ”Flip It (Like a DJ)” og ”Yo-Yo”, som indbragte ham platin-hæder i 2009.

Ud over Joey Moe byder arrangementet på spændende koncerter med bl.a. iransk daff, tyrkisk fløjte, iransk lut og afrikanske trommer.

Verdenskoret under ledelse af Ellen Karberg er naturligvis også med. Ud over glæden ved sang og musik, har koret til formål at udbrede kendskab til forskellige kulturer og danne sociale netværk.

Hele programmet bliver kædet sammen af den trænede konferencier Jesper Nielsen, mens klovnen Palle vil underholde med skøre indfald, som både voksne og børn kan grine ad.