26. maj 2024

Fazil Keskin kan fremover igen ses i den lilla trøje. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Nordvest FC angriber Fazil Keskin måtte i dag se sig slået af Vanløse. Foto: Rolf Larsen.

Det var et både skuffet og nedtryk Nordvest FC, der forlod banen efter kampen mod Vanløse.

Der var ellers lagt op til lidt af en kamp, da Nordvest FC i dag tog imod Vanløse på Holbæk Stadion.

Begge hold kæmper for at holde sig over nedrykningsstregen og selvom Nordvest inden kampen umiddelbart lå bedre i den samlede stilling i 2. division øst end københavnerne, så var det ikke en kamp, som NVFC kunne se stort på.

Og Nordvest havde heller ikke tænkt sig, at lade Vanløse komme let til kampen. Fra start var det Nordvest, der lagde press på gæsterne. Selvom Vanløse havde et godt forsøg allerede i 2. minut, så var det hjemmeholdet, som sad på det meste af 1. halvleg.

Der lød et højt 'klask', da Ferdinand Bangsgaard slog hovedet sammen med vanløses Casper Abildgaard. Foto: Rolf Larsen.
Der blev gået til den fra begge hold. I 13. minut stødte Fedinand Bangsgaard hovedet sammen med en modspiller, da de begge forsøgte at nikke til bolden. Det gav et ordentligt klask, som kunne høres ude på sidelinjen og at det gjorde ondt var man ikke i tvivl om, da Bangsgaard råbte “Av!” og tog sig til hovedet.

Det blev til flere forsøg i de næste minutter, de blev dog alle parreret af Vanløses forsvar eller taget af målmanden.

I 26. minut opstod der rod og forvirring i Nordvest FCs forsvar og det var Vanløse ikke sene til at forsøge at udnytte. Heldigt for hjemmeholdet, blev det kun ved forsøget.

Halvandet minut senere får Vanløse igen en god mulighed, men Nordvest FCs måland Nicklas Dannevang får fat i bolden.

Fazil Keskin fik kort efter mulighed og lavede et godt opspil op ad banen og kom helt op til Vanløses mål, hvor et ellers godt skud på mål endte i målmand Kasper Vilforts hænder.

I løbet af de næste fem minutter af kampen, havde NVFC to gode chancer, som ikke blev til noget. Den ene var et frispark, der røg lige i hænderne på målmanden og kort efter skød NVFC hjørnespark, som også endte med at blive taget af målmanden.

Et hurtigt opspil fik Vanløse ned i NVFCs banehalvdel, hvor Nicklas Dannevang endnu engang reddede æren og parrerede med hænderne.

Vanløses Stefan Krogh udnyttede et frispark og sendte bolden forbi både muren og målmand Nicklas Dannevang. Foto: Rolf Larsen.
I 43. minut fik NVFCs Andreas Holm et gult kort og dermed var der frispark til Vanløse. Et frispark, der kom som forløsningen for københavnerne. Stefan Krogh sendte bolden forbi Nicklas Dannevang og ind i målet og dermed kunne Vanløse gå til pause med en 0-1 føring.

Da de to hold kom på banen efter pausen, var det Vanløse, som så ud til at være ovenpå. Allerede i første minut af anden halvleg forsøgte gæsterne sig, dog uden held.

Nordvest FC fik i 48. minut et godt forsøg, som burde have givet et mål, men målmand Kasper Vilfort fik taget bolden.

Vanløse havde herefter to forsøg, som begge blev taget af Nicklas Dannevang, inden Nordvest FC omkring 50. minut har to gode forsøg. Det første blev taget af Vanløses målmand, mens det andet fortsatte langt over Vanløses mål.

I 56. minut sendte Vanløses Mads Petersen bolden i NVFCs mål til 0-2.

Nordvest gjorde kort efter et forsøg, men Kristian Holm sendte bolden over Vanløses mål.

Kampen mistede herefter fart indtil Fazil Keskin i 66. minut forsøgte sig igen med et angreb. Et forsøg, som dog blev afværget af et godt forsvarsspil hos Vanløse.

Vanløses Kristian Krogh sender bolden i mål til 0-3. Foto: Rolf Larsen.
I løbet af to minutter fik Nordvest FC tre muligheder. Det ene gik forbi målet, det andet røg direkte i hænderne på Vanløses målmand, mens det tredje forsøg fortsatte hen over gæsternes mål.

I det sidste kvarter af kampen, havde begge hold 3-4 chancer hver, der dog ikke endte i scoring. Ikke før Vanløses Kristian Krogh i 90. minut sendte bolden forbi Nicklas Dannevang og ind i nettet på Nordvest FCs mål. Dermed cementerede han Vanløses sejr med 0-3.