Weekendens livemusik på Bryghuset No. 5

Hver weekend er der gratis livemusik på Bryghuset No. 5 – og det er der selvfølgelig også denne weekend.

Fredag aften spiller Thomas Mitchinson. Han repetoire er stort og rummer alt fra 60’erne og frem til i dag. Naturligvis en god blanding af danske/Engelske sange. Han går meget op i, at sangene han spiller er sange som publikum gider lytte til, men ikke mindst meget gerne må synge med på.

Lørdag aften er det Morten Fleck, som leverer musikken. Han deltog for 10 år siden i Dansk Melodi Grandprix med sangen ‘Alle dage er en fredag’. Han har lige siden spillet i forskellige konstalationer og er en hyppig gæst på Bryghuset No. 5.

Livemusikken starter begge dage klokken 23.00.

Denne artikel er publiceret den 18. maj 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply