13. juni 2024

Røde Kors Børnehuset havde succes med bolleaften. Foto: Rolf Larsen.

Røde Kors Børnehuset er nu godkendt som privat børnehave. Foto: Rolf Larsen.

Holbæk Kommune har godkendt, at Røde Kors Børnehuset i Kirke Eskilstrup som privat børnehave.

Som vi tidligere har skrevet, så har Holbæk Kommune opsagt driftsoverenskomsten med børnehuset og det ahr fået en gruppe forældre til at tage sagen i egen hånd og oprettet en privat børnehave.

Nu har kommunen godkendt børnehaven, som dermed er klar til start den 1. august i år.

– Der vil i løbet af juni være 2 arrangementer, hvor interesserede kan se og snakke med pædagogerne, forældrerepræsentanter fra bestyrelsen og forældre med børn i børnehaven, oplyser Louise Göthammar, der er formand for bestyrelsen til Holbaekonline.dk.

– Lørdag d. 2. juni fra kl. 11-12 vil vi være at finde ved Super Brugsen i Tølløse, hvor der vil være lidt underholdning for børnene og forældrene kan få en snak med os om hvad vi står for og kan tilbyde deres barn/børn og mandag d. 25 juni er der åbent hus i børnehaven fra kloken 14-16.30 – her vil der være mulighed for at se på lokalerne, alle børnene og ikke mindst få en snak med andre forældre, pædagoger og forældrerepræsentanter fra bestyrelsen, oplyser Louise Göthammar

Man kan allerede nu få skrevet sit barn op til en plads i børnehaven. Der er flere informationer på www.rodekorsbornehuset.dk