24. februar 2024

Foto: Politi.dk

Foto: Politi.dk
Politiet lavede tirsdag morgen hastighedskontrol ved noget vejarbejde på Holbækmotorvejen ved Vipperød.

På stedet er det på grund af vejarbejdet kun tilladt at køre 50 km/t, men det havde en 34-årig mand fra Holbæk svært ved at overholde.

Han blev nemlig målt til at køre 82 km/t på strækningen og blev derfor standset af politiet og sigtet hastighedsovertrædelsen. Men ved nærmere undersøgelse af mandens identitet fandt politiet ud af, at en 34-årig mand fra Holbæk havde misbrugt sin broders identitet for at skjule, at han ikke selv havde nogen førerret til personbil. Derfor blev den 34-årige også sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om falsk anklage.

Han kan nu forvente en indkaldelse til retten for at få afgjort sagerne.