27. april 2024

Det blev uafgjort, da Nordvest FC søndag besøgte Rishøj BK. Foto: Timm Oleander Nielsen.

Nordvest FC mødte lørdag eftermiddag Rishøj Boldklub på Rishøj Stadion.

Kampens første scoring kom kun 3 minutter inde i kampen, da Rishøjs Anders Dahl Simonsen sendte bolden i Nordvests mål til 1-0.

Hele første halvleg stod i Rishøjs tegn. I 29. minut sendte Lars Brøgger Hansen bolden i mål og bragte hjemmeholdet foran 2-0.

Og da Morten Avnskjold i 37. minut bragte Rishøj foran 3-0, var der mange på stadion, som var sikre på, at Rishøjs sejr var i hus.

Men da Nordvest FCs spillere kom på banen efter pausen ville de det helt anderledes.

Efter blot 3 minutter i 2. halvleg sendte Ferdinand Bangsgaard bolden i Rishøjs mål til 3-1.

Nordvest FC fastholdt presset på hjemmeholdet og i 59. minut sørgede Rasmus Lundberg for at Nordvest fik sit andet mål i kampen.

I 67. minut udlignede Martin Koch til 3-3.

Herefter gik kampen lidt i stå og der blev ikke scoret yderligere. Kampen endte således uafgjort 3-3.

1 thought on “Nordvest spillede uafgjort mod Rishøj

1. Det var rigtig godt kommet, tilbage efter at have været bag ud med 3-0. Kunne self, være endnu bedre hvis vi vandt, men alt i alt sgu godt kommet tilbage i kampen.