DR sejlede udenom Holbækfærgen

DR-2 hovedpersoner i serien om (mad-) liv på de mindre øer landede på Orø kl. ca 14.10. Foto: Jesper von Staffeldt.


Den licens og skattefinancierede statsejede tv-station DR foretrækker tilsyneladende den privatejede trækfærge til Orø.

I dag skulle holdet bag det populære DR2 program Annemad til Orø. 10 minutter før færgeafgang for Holbækfærgen holdt DR´s to teknikbiler ved Holbæk Havn, men pludselig valgte de ikke at tage med Holbækfærgen, men kørte af os ukendte grunde udenom og tog trækfærgen.

Imens sejlede de to hovedperoner i den kommende DR-2 serie om Mad m.m. på de mindre øer med “færgesvends” yacht fra Holbæk mod Orø og landede i Orø Havn omkring kl. 14.10. Måske ikke den bedste start, når man tager i betragtning hvor afhængig øen er af, at nogen bruger færgen. Men vi håber udsendelsen om Orø retter op på dette.

Denne artikel er publiceret den 8. maj 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

4 kommentarer

 • jesper von staffeldt

  Et lille Ps! Vi har fået forklaringen på
  hvorfor DR tog færgen uden om . En person ( navnet er HO bekendt) hørte Færgesvend sige til en af Færgeoverfartens medarbejdere : Nu tager de min færge ( Trækfærgen) og kører udenom ! Håber ikke DR´s medarbejdere lader sig så let påvirke fremover. Iøvrigt er de nu sammen med en ejendomsmægler igang med at finde øens billigste sommerhus. Pris 375000 kr

 • Ja!Det blir spændende,at se hvad den udsendelse kommer til,at handle om!!!

 • maibritt

  lige meget hvilken færge man tager så er det et super positivt indslag og reklame for orø i sin smukke helhed… holbækfærge eller trækfærge er jo i grunden irrelevant.

 • Kristian Nielsen

  ja, det er da fuldstændigt ligegyldigt hvilken færge de tager 🙂 De to biler fra DR kan næppe have den store indflydelse på færgens overlevelse eller ej. Glæd jer dog over at der kommer et program om Orø på landsdækkende tv.

Leave a Reply