Fuldt hus på Holbækfærgen

Denne artikel er publiceret den 27. april 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

112 pensionister fra Gundsø besøgte fredag formiddag Orø. Det luner i øens "kasse". Foto: Jesper von Staffeldt


Hva´er der kommet ny fartplan på Holbækfærgen? spurgte en Holbækborger da færgen sejlede fra byen kl. 10.30, mod normal afgang kl. 11.30.

Men der var en en fornuftig forklaring på situationen: To busser med 112 pensionister fra Gundsø pensionistforening skulle besøge Isefjordens perle, guidet rundt af Ole Nielsen og Hanne Duelund for at slutte turen af med noget godt til ganen. Og to busser betød der kun var plads til to biler, som ekstraordinært fik lov at sejle med. Det er derfor busser og lastbiler skal reservere plads inden de evt. skal sejle med.

Færgen nåede at vende tilbage til Holbæk til normal afgang 11.30.

De mange pensionister foretrak at blive i bussen idet den ene af de to passagerkabiner på færgen var lukket af, da man endnu ikke har fået sat nye stole ind.

Færgen har som tidligere nævnt fået to nye motorer, og man kan tydeligt høre de larmer mindre og anerledes.

Så en lille praktisk oplysning. Mens Deres udsendte sejlede med færgen , fik styrmanden ligesom i går flere opkald: “Sejler færgen i dag ?”. Et godt råd til disse og andre i en lignende situation: Brug Holbaekonline.dk

En kommentar

  • Hanne Duelund Larsen

    Super godt initiativ, at turistbusserne kommer til Orø med Holbækfærgen! –
    Det skal vi have noget mere af.

    En win-win situation for øen og dens erhvervsliv inkl. færgerne, samt for turisterne at opleve den herlige sejltur på Isefjorden til øen – og så tage den hurtige Østre Færge, når de skal hjem igen – og dermed for os alle sammen.

    Godt gået !!

Leave a Reply