Mand onanerede foran børn

Fredag eftermiddag klokken 13.05 fik politiet en anmeldelse fra en skole på Vandtårnsvej i Holbæk om, at to børn var blevet udsat for blufærdighedskrænkelse.

De to børn – en dreng på 7 og en pige på 8 år – var gået hen til et nærliggende grønt område for at se på en opsat drage. Her havde de set en mand stå på en ”udkigshøj”. Manden havde haft åbne bukser og onaneret foran børnene. Han løb fra stedet i sydøstlig retning mod Frikirken.

Manden beskrives af børnene som: mand, ca. 30 år (muligt ældre), 170-180 cm høj, almindelig af bygning, lys, men solbrun hud, lidt bumser i ansigtet, iført sort hue med hvid skrift omkring hovedet, sort jakke/trøje, sorte og grå arbejdsbukser med sele (ingen smæk).

Politiet kørte ud og ledte efter manden i området, men fandt ham ikke. Derfor hører lokalpolitiet i Holbæk gerne fra vidner, som har bemærket manden på stedet eller på flugtruten, eller som kan bidrage med oplysninger om mandens identitet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Denne artikel er publiceret den 23. april 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply