19. juli 2024

Fællestemaet ved påskeudstillingen er Fugleliv på Orø. PR Foto.

Fællestemaet ved påskeudstillingen er Fugleliv på Orø. PR Foto.

Søndag er der fernisering på årets påskeudstilling fra Kunst På Orø.

Udstillingen, der foregår på Hotel Orø Kro, har fællestemaet Fugleliv på Orø.

På udstillingen vil der være skulpturer, billeder, glaskunst, keramik og smykker af Annette Haagen, Bente Porsby, Kathe Eugenie, Lene Asbjørn, Lene Gregaard, Lotte Reimer, Steen B. Langvad, Mette Sie, Susanne Schjellerup, Vibeke Schaarup, Trine Rex, Yvonne Franck og Martin Bruggisser.

Ferniseringen foregår søndag den 1. april kl. 14.00 – 16.00 og der er gratis adgang. I forbindelse med ferniseringen vil kroen være vært for en lille forfriskning.

Tre nye øl fra Hornbeer
Samtidig vil der være ”fernisering” på 3 øl fra mikrobryggeriet Hornbeer. Det er 3 af kunstnerne – Martin Bruggisser, Lene Gregaard og Sten B. Langvad – der har leveret materialet til de smukke etiketter, der pryder flaskerne. De kan købes i et handy set med tilhørende kasse, så længe lager haves. Det er vist dét, der på nutidsdansk hedder ”limited edition”

3 thoughts on “Påskeudstilling på Hotel Orø Kro

 1. Er gæst på Orø i weekenden, Hvor er det dog overraskende at opleve en ø der har så mange aktiviteter og se kulturen i den grad blomstre – jeg var til Blicher foredrag på Hotel Orøkro igår og glæder mig at kunne opleve min første fernise-ring imorgen – min papmor snakker også om lørdags pizza og trampestier – så når vi drager hjem af i morgen er det med mange positive oplevelser – tak!!

 2. Utrolig flot fernisering på Orøkro – der var giga mange mennesker, til alle jer der ikke havde mulighed for at være der idag – Håber at i får muligheden i løbet af mdr, gå der op og få en på “opleveren”
  kram Hanne

 3. Jeg må også sige tak til en god fernisering med flot kunst fra mange af kunstnerne i KunstPåOrø. Det var fedt at se så mange mennesker der.

  Tjek billederne fra ferniseringen her:
  http://www.facebook.com/visitoroe
  (ikke den bedste kvalitet, men det er hvad det er)

Comments are closed.