6. maj 2024

Quismaster Hans Knudsen styrer slagets gang på Orø Kro. Foto: Ib Ballisager.

Quizmaster Hans Knudsen styrer slagets gang på Orø Kro. Foto: Ib Ballisager.

Der var højt humør og spænding, da to grundejerforeninger fredag aften tørnede sammen i en hyggelig sangdyst på Orø Kro.

Hvis man tilfældigt kom ind på kroen ville, man nok i første omgang tro der blev vist fodbold på storskærm og fans fra de 2 klubber sad i hver sin side af salen. Men ved nærmere eftersyn var det blot den sidste af de indledende runder i Gæt en sang, og de ellers så rolige boeboere fra Orø, der levede sig ind i konkurrencen.

Quismaster Hans Knudsen havde nok at se til under konkurrencen; Der skulle holdes styr på pointene – også selvom det gav anledning til utilfredshed. Hviskeriet skulle forsøges at holdes nede og så skulle quismasteren jo også sørge for, at holde legen igang med masser af musikalske spørgsmål – det er jo trods alt for legens skyld, at man er med i konkurrencen.

Det var næsten som David mod Goliat, Syvvejen er en af den mindre grundejerforeninger på Orø, men alligevel havde de samlet et stort hold, mens Færgebakkerne er en af de større grundejerforeninger, og her stillede man med et lille – men dog stærkt hold.

Det blev Færgebakkerne der løb med sejren og dermed retten til at deltage i finalen den fredag den 2. marts. Her vil Færgebakkerne skulle møde Pensionistforeningen og Cykelklubben. Eneste lille problem er, at mange af deltagerne har været gengangere på andre hold, så nu må de prioritere hvilket hold de vil stille op for, da man jo kun kan sidde på et enkelt hold i finalen.

Quismaster Hans Knudsen lover, at der på finaleaften vil være farver og humør, der er en promenadekoncert værdig. Efter “pokaloverrækkelsen” sluttes der af med to timers dans til “Mig og Drengene”.