Kvinder forsøgte at stjæle taske fra ældre kvinde

Denne artikel er publiceret den 24. februar 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Politiet i Holbæk vil gerne høre fra en ældre kvinde, som i går eftermiddag var ved at få stjålet sin taske i nærheden af Brugsen i Tølløse.

I går klokken 14.57 fik politiet en henvendelse om, at to kvinder ca. 5 minutter tidligere havde forsøgt at stjæle en taske fra en ældre kvinde med rollator.

De to kvinder var i en bil og den ene af dem – passageren – steg ud og forsøgte at stjæle tasken, men måtte opgive fordi tasken var fastgjort til rollatoren. Ifølge politiet led den ældre kvinde ikke overlast ved tyveriforsøget.

Politiet kørte til stedet, men fandt hverken den ældre kvinde som var ved at få stjålet sin taske, eller de to kvinder som forsøgte at stjæle den. Lokalpolitiet i Holbæk hører derfor gerne fra både den forurettede kvinde og fra personer, der kan bidrage med oplysninger om den sorte BMW eller identiteten på de to kvinder i den. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

De to gerningskvinder beskrives som:

A: kvinde, 18-21 år, lys i huden (fører af bilen);

B: kvinde, 18-21 år, iført sorte bukser, sort jakke med hvid pels (passager).

De var kørende i en sort BMW med sorte stålfælge og knækket udstødning. Der er ingen oplysninger om bilens registreringsnummer.

Leave a Reply