Web-TV: Griseri på Orø-færgen

Denne artikel er publiceret den 17. februar 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Denne lille fyr sejler frem og tilbage med Orø-Holbæk overfarten. Foto: Jesper von Staffeldt

Efterhånden har vore kollegaer i medieverden erfaret at Holbaekonline.dk ikke er et stort mediehus med mange ansatte og flere millioner kroner i statsstøtte, men vi hylder til gengæld princippet: Lille og vågen er bedre end….

Således også i dag, hvor vor medarbejder på Orø tog færgen til Holbæk for at deltage i et vigtigt redaktionsmøde – på Bryghuset nr.5. På færgen mødte han et 4 uger gammelt vietnamesisk hængebugsvin, som havde mistet alle sine søskende, fordi moderen under fødslen havde lagt sig oven på dem.

TV2 News' dukkede også op ved færgen i deres helikopter. Foto: Jesper von Staffeldt.


Hængebugsvinet hører til på Orøstrand, og en af de ansatte tager hver dag den lille pattegris med hjem til Holbæk for at passe det.

Selv kontrolløren på færgen faldt for det lille pus, og forlangte hverken billet, ID-kort elller sygesikringsbevis. Men når vi her på Holbaekonline.dk støver en god historie op, har vi altid konkurrenterne i hælene. Mens vi filmede dukkede TV2 News op med deres helikopter, men da de så vi havde historien “i kassen” forsvandt de skyndsomt igen. Hvis ikke alle læsere tror på vor historie, så se nedenstående video.

En kommentar

Leave a Reply