Sponsor trækker sig: Global-Energi løbet aflyst

Foto: Rolf Larsen

Der var mere end 600 deltagere ved Global Energi-løbet sidste år. I år er løbet aflyst fordi sponsoren har opsagt aftalen. Foto: Rolf Larsen.


Energiselskabet SEAS-NVE trækker sig som sponsor for Global-energi løbet.

Glæden var stor hos både sponsoren SEAS-NVE og Holbæk Løbe- og Motionsklub (HLMK)og SEAS-NVE da de to parter i sommeren 2010 blev enige om en sponsoraftale for HLMKs nye store forårsløb, der efter sponsorens ønske fik navnet Global Energi-løbet.

15. maj 2011 var glæden stadig stor, da Borgmester Søren Kjærsgaard skød løbet igang på Fælleden i Holbæk. Mere end 600 løbere deltog i det, der dengang skulle være starten på en tilbagevendende begivenhed.

Men sådan kommer det ikke til at gå. Ikke lige for tiden i hvertfald. For bestyrelsen i Holbæk Løbe- og Motionsklub oplyser, at man har set sig nødsaget til at aflyse årets løb, der skulle være afholdt den 10. juni.

Grunden er, at SEAS-NVE har trukket sig som sponsor. Ifølge HLMK gav SEAS-NVE følgende begrundelse for at opsige sponsor-aftalen:

“Seas/NVE ønsker ikke at fortsætte sponsoraftalen på grund af ændret firmastrategi herunder vores tiltag omkring GlobalEnergi-løbet. Vi opsiger derfor sponsoraftalen”

Brevet med opsigelsen modtog HLMK i december måned. Siden har man forgæves forsøgt, at få ændret den nu tidligere sponsors beslutning. Det har heller ikke været muligt at finde en anden løsning og derfor har man måtte aflyse løbet.

Hos HLMK vil man i stedet bruge kræfterne på Natløbet og på Nytårsløbet.

I øvrigt gav seneste nytårsløb, som blev løbet 31. december sidste år, et overskud på 23.456 kroner, som i søndags blev overdraget til ræftens Bekæmpelse ved et arrangement i Knudsskoven – se billederne her.

Denne artikel er publiceret den 8. februar 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply