Carsten Andersen siger farvel

Denne artikel er publiceret den 26. januar 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

arsten Andersen skal fremover arbejde for Rigspolitiet. Foto: Jesper von Staffeldt.

Hos Midt- og Vestsjællands Politi er det farvel til Carsten Andersen goddag til Martin Bjerregård.

Ved årskiftet sagde Carsten Andersen farvel både som pressemedarbejder hos Midt & Vestsjællands politi og byrådsmedlem for Venstre i Holbæk byråd, for at tiltræde et nyt job som kommunikationsrådgiver
hos Rigspolitiet.

På et dialogmøde med pressen i dag torsdag på Roskilde politistation sagde Carsten Andersen farvel til pressen og sine tidligere kollegaer. Fremover vil det være Martin Bjerregård og Lene S. Madsen som varetager kontakten til pressen og befolkning i det Midt- & Vestsjællandske.

Holbaekonline.dk var med til mødet og vi bringer nedenfor et interview med Carsten Andsersen.

Leave a Reply