40-årig kvinde fløjet til Rigshospitalet efter færdselsuheld

Tre biler var i går eftermiddag impliceret i et alvorligt færdselsuheld på Adelsers Allé i Gislinge.

Ulykke skete kort før klokken 14 da en 40-årig kvinde fra Grevinge kørte ad Adelers Allé mod vest og overså, at en forankørende, 47-årig mandlig bilist fra Holbæk havde nedsat hastigheden. Den 40-årige påkørte derved den forankørende bil, men blev ved uheldet slynget over i modsat kørebanehalvdel og stødte her sammen med en 54-årige mandlig bilist fra Holbæk.

Den 40-årige kvinde fra Grevinge kom så alvorligt til skade, at hun i en lægehelikopter blev fløjet til Rigshospitalet til behandling. Hun meldes dog uden for livsfare. De 2 øvrige parter i uheldet slap uskadte.

Denne artikel er publiceret den 26. januar 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply