Banedanmark holder Åbent Hus om Lejre-Vipperød

Banedanmark holde åbent hus om det nye dobbeltspor på Nordvestbanen. Foto: Rolf Larsen.

I løbet af foråret tager Banedanmarks arbejde med at anlægge et ekstra spor mellem Lejre og Vipperød for alvor fart.

For at give naboer til banen, passagerer og andre borgere mulighed for at orientere sig i projektet, holder Banedanmark her i januar Åbent Hus i hver af de fire berørte byer – også i Tølløse og Vipperød.

Det vil være muligt at få en snak med eksperterne fra Banedanmark og for eksempel få at vide, i hvor høj grad ens nærområde bliver påvirket under og efter arbejdet. Repræsentanter for operatørerne vil også være til stede for at fortælle om trafikafvikllingen under anlægget af det nye spor.

Når sporet er færdigt i 2015, vil der være dobbeltspor hele vejen fra Holbæk til Roskilde og derfra videre til København. Desuden vil der være gjort klar til, at togene kan sætte hastigheden op fra 120 km/t til 160 km/t.

Der er åbent hus:

Tirsdag den 24. januar i Tølløse-Hallen kl. 15 – 20.

Torsdag den 26. januar på Vipperød Skole kl. 15 – 20

Leave a Reply