Ny kulturforening vil overtage Orø Forsamlingshus

Den nystiftede Orø Musik- og Kulturforening vil gerne overtage Orø Forsamlingshus. Arkiv foto: Jesper von Staffeldt.

En ny forening er parat til at overtage Orø Forsamlingshus og har givet kommunen et godt tilbud.

Foreningen, der har fået navnet “Orø Musik- og Kulturforening” blev stiftet for ca. en måned siden fordi man gerne ville bruge Orø Forsamlinghus kulturhus for øens beboere. Ifølge foreningens formand, Clay Green, vil man gerne give Orøs beboere en masse spændende tilbud.

Derfor har man tilbudt Holbæk Kommune, at overtage det hele uden nogen former for omkostninger for kommunen, ligesom der er ingen af de lokale foreninger, som skal betale for at benytte forsamlingshuset til deres aktiviteter.

Clay Green oplyser, at man har sammensat en professionel bestyrelse i foreningen, som kender branchen indenfor musik og kultur, samtidig med man selvfølgelig beholder det populære spisested.

Clay Green oplyser også, at Orø Musik- og kulturforening har midlerne til at gennemføre de mange ideer, som bl.a. omfatter udstillinger, foredrag, kurser, koncerter, og meget mere. Og man håber, at det også vil trække gæster til Orø, som har så meget andet at tilbyde.

Foreningen venter nu på hvordan afgørelsen bliver fra Holbæk Kommune, om hvad deres planer er med det gamle forsamlingshus.

Orø Musik- og Kulturforening har allerede 70 medlemmer og alle kan tilslutte sig foreningen enten som støttemedlem eller aktiv medlem.

Tema: Orø Forsamlingshus’ fremtid

En kommentar

  • jesper von staffeldt

    Den nye forening holder møde i Værestedet søndag d.5.2 kl. 10 i Værestedet i Orøhallen

Leave a Reply