Tre bilister kørte med alkohol i blodet

Tre spritbilister er blevet taget af politiet henover julen.

Lillejuleaftensdag, blev en 66-årig mand fra Jyderup anholdt og sigtet for spirituskørsel. Den 66-årige blev standset på Nyvej i Jyderup kort før klokken 14 og måtte aflevere en blodprøve, før han blev løsladt igen.

Der var kun et par timer tilbage af 2. juledag. da en 43-årig mand fra Tølløse blev standset i bil på Hjortholmvej i Tølløse. Manden viste sig at være påvirket af spiritus, så han fik udtaget en blodprøve og blev løsladt igen efter afhøring.

Klokken 02.00 i nat blev en 19-årig mand fra Jyderyp standset i sin bil på Markedspladsen i Holbæk. Han måtte også aflevere en blodprøve før han blev løladt igen.

Denne artikel er publiceret den 27. december 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply