Clay Green -Orø forsamlingshus: Er jeg købt eller solgt ?

Arkiv foto: Jesper von Staffeldt.

Det har længe været kendt at Holbæk kommune vil sælge sine tre sidste forsamlingshuse, bl.a. Orø forsamlingshus for 1 kr. stykket. En ren foræring skulle man tro. Men der er nogle men’er ved dette salg: Det er kun forsamlingshusenes bestyrelser som kan købe dem, og dels trænger bygningerne til “En kærlig hånd”.

For Orø forsamlingshus vedkommende, ved den nuværende forpagter Clay Green ikke om han er købt eller solgt.

Den nuværende bestyrelse har kommunen sagt op, og Clays kontrakt udløber den 31.1.2012. Kommunen har i flere lokale blade annonceret efter en ny forpagter, og det undrer Clay Green, som gerne vil fortsætte og som pt. ligger i forhandlinger med Holbæk kommune.

På tirsdag vil vi her på Holbaekonline.dk prøve at samle trådene i denne tilsyneladende komplicerede sag.

Tema: Orø Forsamlingshus’ fremtid

En kommentar

  • jesper von staffeldt

    Som en lille krølle på halen kan vi oplyse, at Holbaekonline.dk er blevet kontaktet af formanden for den nuværende bestyrelse Jens Rasmussen, som oplyser at Clay Green selv har sagt sin kontrakt op, og at bestyrelsen fortsætter efter 1.januar, selv om kommunen ikke mere yder tilskud. På tirsdag interwiever Holbaekonline.dk både Clay Green og
    Jens Rasmussen om forsamlingshusets fremtid , og prøver at få en kommentar fra Holbæk kommune om sagen

Leave a Reply