Over 300 får julehjælp fra Frelsens Hær

Der er bl.a. slik, chokolade, clementiner og brød i kassen. Dertil kommer bl.a. andesteg, kartofler og medisterpølse. Foto: Rolf Larsen.

I morgen deler Frelsens Hær julepakker ud til familier, der er kommet i en situation, hvor de ikke har råd til, at holde jul.

Hos Frelsens Hær har man torsdag pakket og klargjort ca. 325 kasser med nogle af de varer, man har brug for til at holde jul.

Julepakken indeholder bl.a. slik, rosiner, mandler, sukker, kager og chokolade, rødkål, kartofler, samt medisterpølse, andesteg og flæskesteg.

Der er frivillig arbejdskraft, der er bag julehjælpen. Der er blevet samlet penge ind til at købe varer for, der er skaffet varer gennem sponsorater fra lokale virksomheder og torsdag eftermiddag var op mod 15 frivillige igang med at pakke varerne ned i kasser.

Og når de mange pakker deles ud i morgen, er det igen frivillige som står for uddelingen.

Pakkerne deles ud i hele det gamle Holbæk Amt. Ca. 75 deles ud Kalundborg, ca. 30 i Ugerløse og resten deles ud i Holbæk.

Omkring 460 har i år søgt om julehjælp hos Frelses Hær. Nogle af dem opfyldte ikke kravene til at modtage hjælpen, mens andre får hjælp andet sted fra, f.eks. Julekomitéen.

Denne artikel er publiceret den 15. december 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

Leave a Reply