Venstres byrådsgruppe får ny gruppeformand

Pernille Kruse Andersen er ny gruppeformand i Venstres byrådsgruppe. Foto: Holbæk Kommune.

Carsten Andersens farvel til byrådet betyder omfordeling af posterne i byrådsgruppen.

I forbindelse med, at Carsten Andsersen stopper i byrådet med udgangen af i år, har Venstres byrådsgruppe på et møde i aftes drøftet de nødvendige ændringer.

Pernille Kruse bliver ny gruppeformand
Pernille Kruse Andersen, der indtil nu har siddet i børneudvalget, bliver nu gruppeformand. Hun kommer fremover til at sidde i kulturudvalget, hvor hun afløser Carsten Andersen som medlem. Den nye gruppeformand bliver endvidere suppleant til børne- og ungeudvalget.

– Jeg er både glad og stolt over at blive valgt som gruppeformand af de øvrige Venstrefolk. Det bliver en spændende opgave at påtage sig, og jeg vil gøre alt for, at Venstres byrådsgruppe også i fremtiden vil stå som en stærk gruppe med et godt samarbejde med de øvrige partier i byrådet, siger Pernille Kruse Andersen.

Pernille har været med i byrådet siden 2006 og hun har indtil nu været medlem af børneudvalget. Hun er kendt for et engageret arbejde i byrådet.

Bjarne Kongsted ind i økonomiudvalget
Bjarne Kongsted indtræder i økonomiudvalget og glæder sig meget til at deltage i økonomiudvalgets arbejdet. Der bliver et tæt samarbejde mellem Bjarne, borgmester Søren Kjærsgaard og den nye gruppeformand.

Bjarne Kongsted fortsætter som medlem af kulturudvalget ved siden af økonomiudvalget.

Claus Nexø Jensen afløser Carsten Andersen
Claus Nexø Jensen indtræder i byrådet i stedet for Carsten Andersen. Claus bliver medlem af børneudvalget.

Claus Nexø Jensen har tidligere været i byrådet som suppleant, da Marie-Louise Jensen havde barselsorlov. Han kender derfor til arbejdet i børneudvalget, og det er et område, som han glæder sig til at tage fat på igen, når han nu bliver mere permanent medlem af byrådet og børneudvalget.

Derudover sker der ændringer omkring dialogudvalgene, så alle fagudvalg er repræsenteret i dialogudvalgene.

Læs også: Carsten Andersen stopper i byrådet

Denne artikel er publiceret den 7. december 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply