Smag juleøl på Orø

Lørdag mellem kl. 12 og 13 er der mulighed for at smage fire forskellige juleøl ved Orø Brugs. Foto: Jesper von Staffeldt.

Der er mange forskellige slags juleøl – men hvilken en er den bedste?

For nylig blev der i Holbæk by afholdt en ølsmagningskonkurrence, hvor bl.a borgmester Søren Kjærsgaard var en af deltagerne. Her kåredes en øl fra Det lille Bryggeri i Ringsted til at levere den bedsste julebryg i Nordvestsjælland. Et godt valg efter Deres medarbejder på Orøs subjektive smag.

Men på Orø siger man: So ein Ding musss mann auch haben, så i et samarbejde mellem Holbaekonline.dk og Orø Brugs arrangeres som tidligere nævnt en mini -ølsmagningskonkurrence på lørdag.

Deltagerne – dvs. alle som kommer forbi Brugsen på nævnte tidspunkt – kan smage og bedømme fem forskellige øl:Den traditionelle sneøl fra Tuborg, en billig-juleøl fra Vestfyn, en dyrere og måske bedre? juleøl fra samme bryggeri, en øl fra mikrobryggeriet i Ørbæk på Fyn og som sidste mulighed et eksemplar af racen fra Thisted.

Ølsmagningen foregår lørdag d. 3. december mellem kl. 12 og 13 i Orø Brugs.

Denne artikel er publiceret den 2. december 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply