Så skal der stemmes!

Så skal krydses, men husk kun et kryds og intet andet på stemmesedlen, ellers er den ugyldig. Foto: Jesper von Staffeldt.

Nu er valglokalerne åbne. I Holbæk har man indskrænket antallet af afstemningssteder, men der er kommet et nyt til: Absalonskolen.

På Orø er alt ved det gamle, her skal stadig stemmes i forsamlingshuset. Her og på Orø kro serveres der den dag (valg-)flæsk, men mon ikke vælgerne er en smule trætte af tre uger – eller mere – med valgflæsk. Nå, men stegt flæsk og persillesovs er jo ikke at foragte.

Denne artikel er publiceret den 15. september 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

4 kommentarer

 • jesper von staffeldt

  Den første vælger på Orø fik her kl. 9.01 en lille ekstraopgave. Hun skulle se alle stemmeboksene igennem for at konstatere der ikke lå nogle stemmesedler i . Ikke noget med østeuropæiske tilstande før Murens fald. Da vælgeren tilsyneladende var tilfreds og skulle til at over til valgbordet for at melde sig til, blev der råbt fra en af de tilsynsførende : Hov vi manglede lige en stemmeboks. Ordnung muss sein !

 • jesper von staffeldt

  Stemmeprocent Orø kl. 11 2011 : 27.8 %
  2007 : 23.5 %

 • jesper von staffeldt

  Venstre er fortsat det største parti på Orø efterfulgt af socialdemokratiet.
  DF og ikke mindst Enhedslisten er stormet frem

 • jesper von staffeldt

  Sidste nye. : Da de tilfordnede fra Holbæk by dvs både byrådsmedlemmer og kommunalt ansatte skulle hjem fra afstemningen på Orø forsamlingshus, kunne de benytte to veje : Østre færge med en “omvej ” på ca 25 km eller den kommunalt ejede Holbæk Orøfærge.
  Gæt hvilken vej de tog ? Hvis du ikke vil kaste dig ud i gætterier, så læs Mere på Holbaekonline.dk på et senere tidspunkt

Leave a Reply