Fantastisk slutning på Harry Potter-serien

PR Foto.

Lad det være sagt med det samme – Harry Potter og dødsregalierne 2. del er en fantastisk film på alle måder.

Vi har nu i 10 år fulgt den bebrillede troldmandslærling Harry Potter og hans venner fra Hogwarts og denne ottende, sidste – og må jeg sige længe ventede slutning, er tiden kommet til Harrys endelige opgør med mørkets herre, Voldemort.

Harry , Ron og Hermione mangler stadig at finde og tilintegøre fire af syv af Voldemors horcruxer for at redde verden.

Der er fart over feltet i denne sidste film og der er ikke sparet på effekterne. Og godt det samme. For de er fantastisk flot lavet og man får på intet tidspunkt fornemmelsen af, at effekterne er til for effekternes egen skyld. Her er de en del af fortællingen. Man kan dog undre sig over, hvorfor man har valgt at lave den i 3D – for 3D effekten giver ikke rigtig nogen ekstra dimension til fortællingen. Men flot ser det da ud.

De mange år med Harry Potter film viser sig også i skuespillernes indbyrdes spil. De kender deres figurer og det viser sig unægteligt i denne film.

Filmen kan ses både i Grand Bio og i Mørkøv Kino.
Leveret af Filmtrailer.com

Denne artikel er publiceret den 13. juli 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply