Venstre politiker: Strandpark oprydning et godt initiativ

Carsten Andersen kalder Jobcentrets projekt med kontanthjælpsmodtagere, som skal rydde op i Strandparken for et godt initiativ. Foto: Jesper von Staffeldt.

Gruppeformanden for Venstre i Holbæk Byråd, Carsten Andersen, kalder Jobcentrets idé om at kontanthjælpsmodtagere skal rydde op i Strandparken for et “godt initiativ”.

Torsdag formiddag nedlagde medarbejdere i Vej & Park arbejdet i utilfredshed med en aftale mellem Vej & Park og Jobcentret om, at ledige skal rydder op i Strandparken. Oprydningen er, ifølge jobcenterchef Kasper Kyed, “et særligt tilrettelagt forløb” “for at de ledige får styrket kompetencer med henblik på at de opnår kvalifikationer så de har bedre forudsætninger for at komme i arbejde.”

I en kommentar til aftalen skriver Carsten Andersen bl.a.:

“Venstre synes, at det er et rigtig godt initiativ, som jobcentret har taget. Det er noget af det, som mange borgere har spurgt efter igennem flere år. På det seneste har formanden for Socialdemokratiet, Helle Thorning Schmidt, også luftet tanker i den retning, og det betyder jo bare, at der politisk er bred enighed om, at det er en rigtig vej at gå. Det bliver initiativet bestemt ikke ringere af”.

Carsten Andersen mener også, at ordningen kan bredes ud:

“Jeg er sikker på, at man også kunne få glæde af en lignende ordning andre steder i kommunen, og det ser Venstre ialtfald frem til.”

Læs også: Strejke hos Vej & Park

Denne artikel er publiceret den 11. juni 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply