Stuvende fuldt til reception hos Bryghuset No. 5

Der var fyldt til bristepunktet, da Bryghuset No. 5 i dag holdt reception efter ombygningen. Foto: Rolf Larsen.


Der kunne ikke presses flere mennesker ind, da Bryghuset No. 5 i dag fejrede sin ombygning med en reception.

Allerede en halv time inden dørene blev lukket op, stod omkring 100 forventningsfulde gæster udenfor på Nygade og ventede på, at komme ind. Indenfor var der rygende travlt, for de sidste detaljer skulle lige på plads, før de mange gæster kunne få lov til at se de nyistandsatte lokaler.

Klokken 17.20 blev dørene åbnet og ind strømmede gæsterne, som bar på gaver i form af planter, buketter og vin. Bryghuset No. 5 bød på en gratis øl og lidt at spise. Det var populært, for i løbet af ganske kort tid, blev lokalerne fyldt til bristepunktet og gårdhaven måtte tages i brug, for at få plads til alle.

Og med lidt til ganen, kunne gæsterne så ved selvsyn se, hvordan de seneste ugers arbejde har forvandlet Bryghuset No. 5. Bardisken er blevet skiftet ud med en længere og denne gang i egetræ, den falske bogreol er nu en hyggelig elektisk pejs, bordene er nu med egetræ og væggene er blevet skrællet, så de nu står som rå, gule murstensvægge. Under renoveringsarbejdet, opdagede man et gammelt, 7 cm tykt fyrtræsgulv, som man har valgt at beholde. Ifølge Jonas Kristjansen, der har ansvaret for den daglige drift, har gulvet været gemt væk siden 1940’erne.

På 1. salen har man udviddet en smule, så der er plads til flere gæster og lokalet har fået samme rustikke look, som stueetagen.

Også køkkenet er blevet sat i stand og indrettet, så arbejdsgangene fremover bliver lettere.

Leave a Reply