Forårsmarked i Nyvang

I weekenden 15. og 16. maj er der forårsmarked i Andelslandsbyen. PR Foto.
Lørdag 15. og søndag d. 16. maj afholdes der traditionen tro Forårsmarked i Andelslandsbyen Nyvang. Her kan man udover, at besøge Nyvangs faste udstillinger og huse, som denne weekend alle er bemandet med folk, der levendegør historien om andelsperioden, kunne se boder fyldt med husflid, kunsthåndværk, uld, garn, tøj og meget mere.

Det vil også være muligt at smage og købe rigtig gode kvalitetsvarer fra lam og ged samt øl fra mikrobryggerier og lækre vine samt meget mere.

For børn og voksne er der får, lam, geder og kid som både kan beundres og klappes. Er man interesseret i vide noget om det at holde får og geder, står repræsentanter fra avlerne klar med gode råd. Der vil være et udsnit forskellige gede- og fåreracer repræsenteret på markedet.

I år har vi et tema for markedet som hedder ”Der er noget i luften”. Det er faktisk kun fantasien, som sætter grænsen her. Der kommer modelflyvere, som alle er modeller af veteranflyvere, der kommer biavlere, fjerkræsavlere og kaniner. Vi håber, at småfugle, brevduer og varmluftballoner samt noget så usædvanligt som et dansk ambulancefly fra 1946 og hvem ved – måske ambulanceflyveren får selskab af et par andre veteranflyvere i denne weekend samt meget meget mere.

I løbet af weekenden vil Nyvangs egne veteranbiler køre rundt på Nyvang og festlig gøre arrangementet. Begge dage vil veteranbiler i privateje ligeledes deltage.

Dansk Hyrdehunde Klub er repræsenteret af René Schwartz, som vil give en opvisning i hyrdning af får i smukt samarbejde med hans hunde.

Info:
Forårsmarked 2010
Dato: Lørdag d. 15. og søndag d. 16. maj 2010
Sted: Andelslandsbyen Nyvang, Oldvejen 25, Holbæk

Leave a Reply