Mand truede med pistol ved Bladcentralen

Arkiv foto: Grand Power Ltd.

Arkiv foto: Grand Power Ltd.


En 42-årig mand truede søndag eftermiddag en 35-årig mand med en pistol foran Bladscentralen i Smedelundsgade.

Den 42-årige gik kl. 1650 ind i Bladcentralen på Smedelundsgade i Holbæk. Han gik frem til kassen, hvor han skubbede en kvindelig kunde til side og stillede sig først i køen. Han opførte sig uartigt over for både kvinden og eskpedienten.

En 35-årig mandlig kunde fra Holbæk så epsioden og påtalte opførslen overfor den 42-årige, hvilket førte til en meningsudveksling mellem de to mænd.

Den 42-årige forlod forretningen, og da den 35-årige kort efter kom ud af forretningen, standsede den 42-årige i en bil foran ham og steg ud af bilen. Den 42-årige pegede på den 35-årige med en pistol og truede med at skyde ham.

De to mænd stod med ca. 6 meters afstand, og den 35-årige blev selvsagt maget bange. Den 42-årige gjorde dog ikke alvor af truslerne, men satte sig ind i bilen og kørte fra stedet.

Den 35-årige noterede bilens registreringsnummer, som politiet brugte under en større eftersøgning af den 42-årige.

En politipatrulje opdagede den 42-åriges bil, da han kom kørende med høj fart på Holbækmotorvejen. Han kørte fra motorvejen og fortsatte til Tølløse, hvor det lykkedes politiet at standse ham på Sønderupvej i Tølløse.

I bilen fandt politiet en hardball-pistol, som havde en stor lighed med en rigtig pistol.

Politiet skønnede, at den 42-årige var påvirket af narko, så der blev taget en blodprøve af ham, og han blev sigtet for narkokørsel.

Efter afhøring og sigtelse for trusler, blev han løsladt.

Denne artikel er publiceret den 13. juli 2009 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

Leave a Reply