Billetsalget går strygende

landsstaevne09-300px
Såvel Festaftenen i aften og Afslutningen på Landsstævne 2009 i morgen, vil bliver godt besøgt – billetsalget stiger støt og nu har over 15.000 købt billet til de to store begivenheder

Landsstævnet i Holbæk mærker stigende interesse for de sidste to store begivenheder på Landsstævnestadion – Festaftenen lørdag og Afslutningen søndag formiddag. I løbet af fredagen nåede salget for de to arrangementer op på samlet 15.000 billetter.

Topscoreren er foreløbig Afslutningen søndag, hvor billetsalget nu har rundet 8.000. Det er her, DGIs Verdenshold for sidste gang giver opvisning, ligesom Efterskolernes Landstævnehold giver deres sidste gymnastikopvisning.

Efterskolernes Landsstævnehold står allerede lørdag aften alene for underholdningen, når de viser deres show på Festaftenen. Det har foreløbig 7.000 valgt købe billet til – og de får udover efterskolernes show også koncert med Lis Sørensen samt Ida Corr og Simon Matthew med i prisen.

Udover billetsalget bliver Landsstævnestadion fyldt op af de over 21.000 fuldtidsbetalende deltagere på Landsstævne 2009. Dermed bliver der fyldt godt op på det store stadion ved Holbæk.

Der kan stadig købes billetter ved Landsstævne Stadion i Stævnecentrum.

Leave a Reply