26. april 2024

Foto: <a href="https://pixabay.com/da/users/MabelAmber-1377835/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=3147099">Mabel Amber</a> fra <a href="https://pixabay.com/da/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=3147099">Pixabay</a>

Foto: Mabel Amber fra Pixabay

En kvinde fra Holbæk blev torsdag eftermiddag omkring kl. 14.45 var blevet opsøgt på sin bopæl på Gl. Taastrupvej i Holbæk af en udenlandsk mand, der havde tilbudt at rense hendes fliser.

Kvinden afviste til mandens ærgrelse, idet han blev lettere ubehagelig og insisterende på at udføre det tilbudte arbejde. kvinden holdt fast i sin afvisning af manden.

Knap halvanden time senere ringede kvinden til politiet og fortalte, at den undelandske mand holdt længere hen ad vejen sammen med to andre mænd i en hvid kassevogn.

En patrulje kørte til området og fik kontakt til tre irske mænd på 16, 21 og 43 år, som alle blev sigtet for overtrædelse af markedsføringsloven på grund af tilbuddet om en tjenesteydelse uden accept fra anmelderen til at henvende sig.

De vil senere modtage en bøde som afgørelse på sagen.