Natteravne på tur i Vangkvarteret: Det lyder som skud

PRfoto: Natteravnene

Lørdag aften klokken 20.24 fik politiet en henvendelse fra “Natteravnene”, som under deres tur i Vangkvarteret havde hørt noget, som kunne tyde på tre skudafgivelser.

Skuddene var kommet fra området ved Fælleden ved siden af Agervang-området.

Da anmeldelsen indløb blot et par timer efter en skudepisode i Rungsted i Nordsjælland, hvor en blev dræbt og fire såret, så det udløste en større udrykning af patruljer til området.

Politiet fik kontakt med personer i området og det blev herefter klarlagt, at der ikke havde været tale om skud, men at en personbil med en defekt lydpotte havde kørt rundt i området.

Bilen var ifølge vidner på anmeldelsestidspunktet kørt fra området i høj fart og havde i den forbindelse afgivet nogle høje knald fra udstødningen.

Politiet fandt i øvrigt ikke tegn på, at der var afgivet rigtige skud i området, så politiet formoder, at den omtalte bilen har frembragt lyde, der kunne minde om skudafgivelser.

Politiet ledte efter bilen i området, men fandt den ikke. Bilens fører kan risikere en bøde for unødig støj i forbindelse med kørsel i bilen.

Kl. 02.27 fik politiet endnu en anmeldelse om ”skud” fra området ved pendler-P-pladsen ved Tuse og Holbækmotorvejen. På p-pladsen fik politiet kontakt til nogle unge, der også havde hørt ”skuddene”. De mente dog, at ”skuddene” var kommet fra en bil i området og ikke fra et skydevåben.

Politiet fandt heller ikke i dette tilfælde frem til bilen, der kunne mistænkes for at frembringe disse lyde.

Skriv et svar