255 ruller tagpap stjålet fra byggeplads

Mandag formiddag modtog politiet en anmeldelse fra et taglæggerfirma om, at 255 ruller tagpap i løbet af weekenden var blevet stjålet fre en frit tilgængelig byggeplads ved Svinningehallen.

Overvågningen af området viste, at der natten til søndag mellem kl. 3.24 og 4.00 havde været aktivitet i området, men tyveriet var formentlig sket ad flere omgange. Tagpaprullerne, der vejer 35-40 kg stykket, blev nemlig fjernet fra de paller, som de stod på.

Der var tale om underpap af mærket Icopal 500 PG og overpap af mærket Icopal Contour 500 P med en mørk stribem, som ifølge taglæggerfirmaet er usædvanligt i Danmark. Tagpappet havde en værdi af mere end 100.000 kr. Politiet har undersøgt byggepladsen for eventuelle spor fra tyvene.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der i løbet af weekenden og måske især i de mørke timer har bemærket usædvanlig aktivitet eller køretøjer på byggepladsen ved hallen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar