255 ruller tagpap stjålet fra byggeplads

Mandag formiddag modtog politiet en anmeldelse fra et taglæggerfirma om, at 255 ruller tagpap i løbet af weekenden var blevet stjålet fre en frit tilgængelig byggeplads ved Svinningehallen.

Overvågningen af området viste, at der natten til søndag mellem kl. 3.24 og 4.00 havde været aktivitet i området, men tyveriet var formentlig sket ad flere omgange. Tagpaprullerne, der vejer 35-40 kg stykket, blev nemlig fjernet fra de paller, som de stod på.

Der var tale om underpap af mærket Icopal 500 PG og overpap af mærket Icopal Contour 500 P med en mørk stribem, som ifølge taglæggerfirmaet er usædvanligt i Danmark. Tagpappet havde en værdi af mere end 100.000 kr. Politiet har undersøgt byggepladsen for eventuelle spor fra tyvene.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der i løbet af weekenden og måske især i de mørke timer har bemærket usædvanlig aktivitet eller køretøjer på byggepladsen ved hallen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Denne artikel er publiceret den 14. august 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply