Klosterøl på Orø

En hel del Ø-borgere var i dag søndag mødt op til ølsmagning ved det gamle ø-kontor bl.a Hanne Duelund, som ellers er kendt som en skrap dame her på Holbaekonline når det gælder læserbreve og kommentarer til hvad byrøddene foretager sig af mere eller især mindre fornuftige ting, men i dag sås i sit mere milde hjørne, da hun fik lejlighed til at smage på den nye klosterøl “made in Orø”. Foto: Jesper von Staffeldt.
Mange ting har vi her på Isefjordens Perle, men et kloster har vi dog ikke – alligevel vil der fremover blive brygget klosterøl som den slags der bliver produceret i Belgien og Nordfrankrig.

Brygningen sker i det gamle økontor på Bygaden i centrum af øen. Det nye bryggeri holdt et slags åbent hus i dag, og mange orøborgere var mødt frem for at smage på det gode lokalt bryggede øl, nyde en pølse eller to og det gode vejr. Ved gode vejr forstås i disse regnfulde tider, at solen skinnede en smule og man ikke blev våd.

Vor lokale medarbejder Jesper von Staffeldt går ind for dybdeborende journalistik, især hvis emnet interesserer ham, og det gør emnet øl så absolut. Vi følger derfor op med en mere dybdegående reportage om emnet øl på en ø omkring 1. december.

Skriv et svar