Falsk politimand på spil

Mandag aften klokekn 22.25 blev en 31-årig mand fra Kirke Hyllinge standset på Holbæk Landevej nord for Ugerløse af en Ford Mondeo med blå blink foran.

Den 31-årige var i første omgang sikker på, at det var politiet, men da føreren af Ford Mondeo’en henvendte sig til den 31-årige bad denne om at se mandens politilegitimation og det fik ham til at køre fra stedet uden videre.

Tilbage sad den 31-årige med en mistanke om, at der var tale om en falsk politimand. Han kontaktede derfor politiet, som kørte ud for at se, om de kunne finde den omtalte bil og ‘politimand’. Men det lykkedes ikke. Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi er der ikke noget, som tyder på, at der var tale om en ægte politibil.

Rådet fra politiet til borgere, som kommer ud for lignende situationer er, at man altid kan spørge den pågældende betjent om dennes politilegitimation, for alle politifolk har pligt til at vise deres legitimation uanset om de er i uniform eller civil.

Skriv et svar