20-årig overfaldet med slag og spark

Arkivfoto: Rolf Larsen.
Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 20-årig mand fra Grevinge blev tidligt lørdag morgen overfaldet på Ahlgade i Holbæk.

Overfaldet skete kort før klokken seks da den 20-årige havde diskuteret med en bekendt foran apoteket. To mænd havde blandet sig i diskussionen, men var blevet bedt om at gå. De gik lidt væk, men vendte tilbage og overfaldt pludselig – og uden gund – den 20-årige med slag i hovedet og spark over benene, så han faldt omkuld. Liggende på jorden blev han sparket et par gange i hovedet med diverse hævelser og ømhed til følge.

Politiet blev tilkaldt og ledte forgæves efter de to gerningsmænd, der blev beskrevet som:

A: Mand, Dansk af udseende, 20-25 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Var solariebrun, frisuren var en såkaldt “army cut, hvor håret i siden og nakken er meget kort og lidt længere på toppen., Talte: Dansk, Iført: Sort Adidastrøje med lynlås og brune striber ned af ærmerne og blå bukser.

B: Mand, Dansk af udseende, 20-25 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Muskuløs, Hudfarve: Hvid, Yderligere kendetegn: Rundhovedet og tæt bygget. Tatoveret på højre underarm/hånd og tatoveret på højre side af halsen, ca. 8 bogstaver i form af et navn., Talte: Dansk.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket overfaldet, eller som kan give oplysninger om gerningsmændenes identitet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar