20-årig overfaldet med slag og spark

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.


En 20-årig mand fra Grevinge blev tidligt lørdag morgen overfaldet på Ahlgade i Holbæk.

Overfaldet skete kort før klokken seks da den 20-årige havde diskuteret med en bekendt foran apoteket. To mænd havde blandet sig i diskussionen, men var blevet bedt om at gå. De gik lidt væk, men vendte tilbage og overfaldt pludselig – og uden gund – den 20-årige med slag i hovedet og spark over benene, så han faldt omkuld. Liggende på jorden blev han sparket et par gange i hovedet med diverse hævelser og ømhed til følge.

Politiet blev tilkaldt og ledte forgæves efter de to gerningsmænd, der blev beskrevet som:

A: Mand, Dansk af udseende, 20-25 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Var solariebrun, frisuren var en såkaldt “army cut, hvor håret i siden og nakken er meget kort og lidt længere på toppen., Talte: Dansk, Iført: Sort Adidastrøje med lynlås og brune striber ned af ærmerne og blå bukser.

B: Mand, Dansk af udseende, 20-25 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Muskuløs, Hudfarve: Hvid, Yderligere kendetegn: Rundhovedet og tæt bygget. Tatoveret på højre underarm/hånd og tatoveret på højre side af halsen, ca. 8 bogstaver i form af et navn., Talte: Dansk.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket overfaldet, eller som kan give oplysninger om gerningsmændenes identitet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Denne artikel er publiceret den 6. februar 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply