27. april 2024

Michael Suhr fra De Konservative stemmer - nølende - for genindførelse af dækningsafgift. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.

 Michael Suhr (C): Jeg læner mig op af Venstre. Foto: Jesper von Staffeldt.
Michael Suhr (C): Jeg læner mig op af Venstre. Foto: Jesper von Staffeldt.
Holbaekonline.dk har sat det konservative byrådsmedlem Michael Suhr i stævne til en snak om bl.a. demokrati.

Michael Suhr blev for ca halvandet år siden valgt ind i byrådet for De Konservative. Han blev, som vi tidligere har skrevet, leder af ”Projektstudier for demokratieksperimentariet” en sætning Deres udsendte nødig vil udtale hvis man har fået en lille fjer på.

I denne egenskab fik han på forsøgsbasis prøvet, at overlade uddelegeringen af puljemidler til foreningerne selv på et stormøde sidste år på Isefjordsskolen, med det resultat, at de foreninger, som var bedst organiseret og mødte flest frem, løb med gevinsten ,mens andre gik forgæves.

Flertallet bestemmer jo, sådan er demokrati, men skal der ikke også tages hensyn til mindretallet? og når man foretager et sådant eksperiment, skal det så ikke ligesom når man lægger sin stemmeseddel i valgurnen, være på lige vilkår? Og nu gentager man med få ændringer samme ”eksperiment” på Skibsværftet den 10. maj.

Det spørgsmål og andre har Deres udsendte stillet til Michael Suhr (C). Se nedenstående video og se den gerne i HD-kvalitet og bær over med reperationsstøjen på Orøfærgen.