Frostvejr får Vejdirektoratet til at aflyse vejlukning

Det bliver alligevel ikke i denne weekend, at vejen mellem Holbækmotorvejen og Skovvejen lukker.

Vejdirektoratet aflyser nemlig den varslede lukning af Skovvejens østligste del.

Lukningen var planlagt til at gælde fra i morgen og frem til på mandag, og var nødvendig fordi man skulle arbejde med, at klargøre en brostøbning ved Hellestrupvej. Men den seneste tids hårde frostvejr har sat en midlertidig stopper for arbejdet.

– Vores plan var at trække de tidligere nedsatte spunsvægge op af jorden og gøre klar til at støbe fundamentet til den nye bro, der skal føre Hellestrupvej over Skovvejen. Men det arbejde må vi nu udsætte, siger projektleder Jette Buch-Hansen.

Den kommende bro ved Hellestrupvej er en del af Vejdirektoratets projekt med at bygge Skovvejen om til motorvej på strækningen mellem Holbækmotorvejen og Ringstedvej.

Skriv et svar