Læserbrev: På tur ud i det blå

Holbaekonline.dk har modtaget et læserbrev fra byrådsmedlem Carsten Andersen (V).

Byrådet har inden for de sidste par uger haft mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter blandt de mange borgere, der laver et kæmpe stykke frivilligt arbejde for andre borgere. Det har bl.a. en del medlemmer af Venstres byrådsgruppe benyttet sig af.

Fredag var jeg på udflugt med brugerrådet i Tuse og en gruppe ældre, der bor på plejecentret i Tuse. Det blev en rigtig god oplevelse.

Turen gik til Selsø i Hornsherred, hvor kaffen blev indtaget i det fri i et herligt sensommervejr.

Jeg blev sat til at hjælpe lidt med kørestole og rolatorer, men derudover var min indsats begrænset i forhold til den indsats, som brugerrådet i Tuse yder hele året rundt til glæde og gavn for vores ældre borgere.

Ældste deltagere på turen var en 102 årig beboer, der stort set deltager i alle aktiviteter i Tuse. Det var herligt livsbekræftende at opleve den glæde, der var blandt deltagerne.

Tak til brugerrådet fordi jeg måtte være med. Jeg kommer gerne en anden gang, hvis I kan bruge mig.

Med venlig hilsen

Carsten Andersen
byrådsmedlem, gruppeformand (V)

Leave a Reply