Vinterferie: Gode film i biografen

Gullivers Travels, To på flugt og Yogi Bear kan alle ses i vinterferien i Grand bio.

I det kolde vejr, kan det være rart at komme indenfor i mørket og varmen i biografen og se en god film. I skolernes vinterferie, har Grand Bio i Ahlgade flere film på plakaten for både de små og de større børn.

Yogi Bear – med dansk tale
Den meget madglade bjørn Yogi har altid været klogere end andre bjørne – ifølge ham selv i hvert fald. Han er konstant på jagt efter gæsternes lækre fyldte frokostkurve i Jellystone Park – og alt i alt en meget glad og tilfreds bjørn.

Lige indtil Borgmester Brown beslutter sig for at sælge Jellystone Park og dermed gøre Yogi og hans ven Boo Boo hjemløse. Nu må Yogi og Boo Boo finde på en smart plan for at det ikke sker.

To på flugt 3D – med dansk tale
Tegnefilmen er løst baseret på Brdr. Grimms eventyr om Rapunzel; prinsessen med det lange hår, der er spærret inde i et tårn og som venter på den eneste ene, der skal komme og redde hende. I denne version er det dog ikke en prins, men en bandit, der får æren som ‘helt’.

Gullivers travels 3D
I denne moderne udgave af Jonathan Swifts klassiske fortælling spiller Jack Black hovedrollen som Lemuel Gulliver; en kæmpende forfatter, der leverer post rundt på avisen The Times.

For at imponere rejseredaktøren vover Gulliver sig endelig ud på uudforsket grund – han sejler med en båd til Bermuda Trekanten. Men på den stormfulde rejse lander han på en meget anderledes ø, nemlig en ø som er befolket af en mini-civilisation kendt som lilleputterne.

Efter en hård begyndelse bliver den kæmpestore Gulliver en inspiration for hans nye, små venner og de begynder hver især at lære noget fra hinanden. Han fører lilleputterne til sejr over deres naboer efter et stort slag mod en mekanisk kæmpe, og det viser sig at være en på alle måder lærerig kamp for store og små.

Se spilletider m.m. på Grandbio.dk.

Skriv et svar