28. oktober 2024

En halv million kroner blev indsamlet til Knæk Cancer. Foto: Knæk Cancer i Holbæk

Der var stor glæde, da det i forbindelse med gallafesten for Knæk Cancer i Holbæk lørdag aften, blev afsløret, at der var indsamlet en halv million kroner..

Aftenens vært var formanden for Knæk Cancer i Holbæk, Anja Birkebæk, som guidede gæsterne gennem det spændende program. Med stor entusiasme og varme bød Anja velkommen, præsenterede aftenens sponsorer og ambassadører og holdt den spænding, der kulminerede i aftenens højdepunkt: afsløringen af det indsamlede beløb på 500.100 kroner.

Beløbet er indsamlet til støtte for TV2’s landsindsamling ”KNÆK CANCER” og Kræftens Bekæmpelse og er ikke mindst lykkedes takket være det store engagement fra de mange ambassadører, der har deltaget i over 30 forskellige indsamlingsevents op til Gallafesten.

Gallafesten fandt sted i BOXEN, hvor der udover en 3-retters menu med vinmenu til de mere end 125 gæster, også var masser af musik med Holbæk Garden, The Qartet NG og Thomas Helmig Jam.

-Det var fantastisk at opleve det stærke fællesskab og den støtte, som Knæk Cancer har i Holbæk, udtaler Anja Birkebæk formand for Knæk Cancer i Holbæk og tilføjer:

-Vi er dybt taknemmelige for alle, der har bidraget til årets indsamlingsarbejde.

Leave a Reply