26. oktober 2024

Arkvofot: Rolf Larsen.

Holbæk B&I tabte lørdag eftermiddag, da holdet var på besøg hos Brabrand i 3. division.

Jesper Brinck bragte hjemmeholdet foran 1-0 efter et kvarter. To minutter efter udlignede Malte Sjørslev til 1-1 for Holbæk.

Ti minutter efter sørgede Brabrands Kasper Skræp for, at hjemmeholdet igen kom på scoringstavlen til 2-1.

Kort efter pausen sendte Daniel Boye Handlos Lundholm bolden i Holbæks mål til 2-1.

Holbæk måtte spille de sidste 30 minutter af kampen med en mand i undertal, da Christoffer Blond fik sit andet gule kort og dermed rødt.

Trods en modstander mindre, så lykkedes det ikke Brabrand and komme til flere scoringer og kampen endte dermed 3-1.

Holbæks næste kamp i 3. division spilles hjemme mod Odder lørdag d. 2. november kl. 13.00. Men inden da, skal holdet møde Superligaklubben Silkeborg IF i Pokalturneringen. Den kamp spilles tirsdag aften i Silkeborg.