18. oktober 2024

Illustration: Holbaekonline.dk/AI

Vi ser nærmere på weekendens sejre og nederlag i uge 41 for de lokale klubber i de lavere serier.

Torsdag

Der var tre lette point til SIF Holbæk i serie 6 – helt uden at spille kamp. SIF skulle torsdag have besøg af Kværkeby IF, men den kamp blev afgjort ved at udeholdet blev taberdømt.

Vipperød tabte 0-5 på hjemmebane mod Hørve IF i Serie 4.

Fredag

I serie 6 mødte Jernløse BK og Svinninge IF hinanden fredag aften på banen ved Jernløse Hallen. Den kamp endte med en 6-1 sejr til Jernløse.

Tuse IF‘s Serie 4 hold fik besøg af Holbæk B&I. Den kamp endte med en sejr til hjemmeholdet på 4-2.

I Serie 2 spillede Undløse BK fredag aften ude mod FC Kalundborg på Munkesø Stadion. Kampen endte 4-0 til hjemmeholdet.

Mads Emil Christoffersen var manden bag Gislinge BK‘s eneste mål, da holdet spillede hjemme mod Asnæs BK i Serie 5. Det var også kampens eneste mål, så Gislinge kunne glæde sig over sejren, da dommeren fløjtede kampen af.

Lørdag

Tuse IF‘s Sjællandsserie hold var på besøg hos LUIF på Falster. Den kamp vandt Tuse 0-6.

I serie 3 fik Gislinge besøg af Vipperød. Gæsterne kom først til scoring da Mathias Krainert efter et kvarterstid bragte Vipperød foran 0-1. Fem minutter efter udlignede Oliver Eide for Gislinge, og små ti minutter efter bragte han hjemmeholdet foran 2-1. Godt et kvarter inde i 2. halvleg blev Gislinge tildelt straffespark, og det særgede Kristoffer Lund for at veksle til en scoring og dermed var hjemeholet foran 3-1. Men Få minutter efter reducerede Vipperød til 3-2 med et mål af Jesper Grimbühler. Laurits Stokholm Jensen udlignede med fem minutter tilbage til 3-3. Hjemmeholdet havde chancen for endnu en scoring, da der i de døende sekunder blev fløjtet for straffe. Kristoffer Lund fejlede og kampen endte dermed 3-3.

Også i Serie 4 gik det lørdag godt for Gislinge IF. Her fik holdet besøg af Asnæs BK på Gislinge Stadion. Gislinge vandt 3-2 med mål scoret af Lasse Nohn Hansen, Bertram Johannessen og Mikkel Hansen.

Svinninge vandt 4-0 over Føllenslev-Særslev IF hjemme på Svinninge Sportscenter. Svinninges mål blev sat ind af Daniel Gustavsen (2 mål), Mathias Nyman og Rasmus Møller-CHristensen.

Jyderup BK tabte 2-6 i Serie 3, da holdet tog imod Røde Stjerne fra Roskilde på Jyderup Stadion. Jyderups to mål blev scoret af Christian Sørensen og Jonathan Karlsson.

Det gik ikke bedre for Jyderup‘s serie 4 hold, som tabte 1-4 hjemme mod Vemmelev Boldklub.

I serie 3 spillede Tuse IF mod Kalundborg GB på Munkesø Stadion. Tuse vandt 1-4 på mål af Nicklas Breiner Nielsen, Nicklas Krüger, Hjalte Borregaard og Lukas Nauta.

Mørkøv IF tabte 1-3 hjemme, da holdet fik besøg af Hvidebæk IF i Serie 4.

I Kvindeserie 2 sikrede Svinninge IF sig en 4-3 sejr over gæsterne fra Tølløse BK. Masja Jørgensen og Julie Ryberg scored ehver to mål for Svinninge.

I Serie 4 var Undløse BK på besøg hos Raklev GI. Det var hjemmeholdet som fik mest ud af kampen, der endte 5-0 til Raklev.

Holbæk B&I‘s Serie 1-hold tog lørdag til Roskilde Idtrætspark for at møde Roskilde BK. Adam Ejler Hansen bragte Holbæk foran 0-1 efter et lille kvarters spil. Et kvarter efter gjord Casper Emil Petersen det til 0-2. Få minutter efter sørgede Modouba Coker for, at Holbæk kunne gå til pause med en 3-0 føring. Med ti minutter tilbage blev Holbæk tilkendt straffespark og med det udbyggede Modouba Coker føringen til 0-4. I sidste minut lykkedes det hjemmeholdet, at rette lidt op på tingene, da Osker Elias Skov Johansen reducerede til 1-4.

Søndag

Tølløse var søndag på besøg hos Tuse Næs BK på Udby Idrætsplads i Serie 4. Den kamp endte med en 0-6 sejr til gæsterne.

Kampen endte med en 2-6 sejr til Store-Merløse IF i Serie 6, da holdet spillede ude mod Føllenslev-Særslev IF.

I Serie 3 fik Bæk City besøg af Rørby-Værslev IF på banen ved Tuse Hallen. Efter et lille kvarters spil fik Bæk City tildelt straffeskud og det sørgede Mehmet Tomak for gik i mål. Ti minutter efter udbyggede Yunus Bakir hjemmeholdets føring til 2-0. Først til allersidst i kampen kom næste mål, da Ugur Genc sørgede for at sejren blev 3-0.

Undløse tabte 4-3 i Serie 5, da holdet besøgte Ruds Vedby IF. Undløses tre mål blev scoret af Alexander Jedig Jensen (2 mål) og Daniel Rashc.

Holbæk B&I (1) spillede uafgjort 3-3 i Serie 5 mod Raklev GI.

Holbæk B&I (2) var en tur i Taastrup for at spille mod Taastrup FC i Serie 5. Den kamp tabte holbækkerne 7-3.

Hagested IF tabte 3-2 ude mod FK Odsherred i Serie 4.