6. oktober 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Der var ingen tvivl om hvilket hold der var bedst, da Tuse IF lørdag eftermiddag tog imod Nykøbing FC på banen ved Tusehallen.

Thomas Gramkow Sitarz bragte Tuse foran 1-0 efter 17 minutters spil fem minutter efter kom to hurtige mål af henholdsvis Peter Hanen og Yosief Kiflay Andersen. Godt en halv time inde i 1. halvleg gjorde Mikkel Frederic Larsen det så til 4-0.

2. halvleg var blot et par minutter gammel, da Nykøbing FC fik et mål.

Men der gik ikke længe, så var Tuse igen på scoringstogt. Denne gang var det Jesper Friis Halling, som gjorde det til 5-1, for blot få minutter efter at blive fulgt op med en scoring til 6-1 af Mads Nymann.

Med små ti minutter tilbage af kampen kom Tuse igen på scoringstavlen, da først Yosief Kiflay Andersen og kort efter Mads Nymann scorede til henholdsvis 7-1 og 8-1.

Tuse IF’s næste kamp spilles på lørdag mod falstringene i LUIF og det sker på LUIF’s anlæg i Nykøbing F.