5. oktober 2024

Illustration: Holbaekonline.dk/AI

Vi dykker ned i ugens resultater for udvalgte hold og kampe i serierækkerne hos både herrer og damer.

Torsdag

Torsdag aften fik Mørkøv IF besøg af Vemmelev Boldklub på banen ved Mørkøvhallen. Kampen endte 1-2 til Vemmelev. Mørkøvs enlige mål blev scoret af Kasper Kjærgaard.

Det endte med nederlag, da Svinninge IF‘s serie 6 hold var på besøg hos Team AS Fodbold  på Slaglille Sportsplads.  Team AS vandt 5-3.

Fredag:

I serie 3 spillede Bæk City og Tuse IF  kamp på banen ved Tuse Hallen. Efter ti minutters spil havde Tuse en stor chance, da der var dømt straffe. Lucas Kindt Jensen tog straffesparket, men missede. Et kvarter senere bragte Kenney Zøllner-Pedersen Tuse foran 0-1 og lige inden pause kom Tuse på 0-2 på et mål af  Simon Zangenberg. I 57. minut fik Tuse igen mål, denne gang eksekveret af Kenney Zøllner-Pedersen. Få minutter efter lykkedes det så endelig Bæk City, at få mål, da Yusuf Bakir sendte bolden i Tuse målet. Kampen endte med en 2-4 sejr til Tuse IF.

Jernløse BK tabte 0-1 da holdet fik besøg af Hvidebæk IF i Serie 4.

SIF Holbæk fik besøg af Roskildeklubben Røde Stjerne BK på banen ved Vipperød Hallen. Kampen endte med en 5-0 sejr til SIF Holbæk på mål scoret af Nicklas Westhoff Engelberth (2 mål), Morten Faxholm, Gabriel Arins Leite og Simon Jensen.

Gislinge BK måtte se sig besejret, da holdet fik besøg af Føllenslev-Særslev IF i Serie 5.  Den kamp endte med en 1-6 sejr til gæsterne.

Lørdag:

I Sjællandsserien vandt Tuse IF 4-2, da holdet lørdag var på besøg hos NFB på Falster.

Tuse IF‘s kvinder var også i aktion lørdag. De fik besøg af Herlufsholm GF i en kamp, som endte med en 0-3 sejr til gæsterne.

Lukas Dahl leverede 3 af Holbæks mål – heraf to på straffe, da Holbæk B&I lørdag var på besøg hos Slagelse B&I i Serie 1.  Lukas Dahl scorede første mål efter fire minutters spil.  I 25. minut gjorde Jonathan Eriksen det til 0-2. Kort før pausen fik Holbæk straffespark og det sendte Lukas Dahl i Slagelse målet til 0-3. Godt feminutter inde i 2. halvleg kom Holbæk på 0-4 på et mål af Jonathan Eriksen. Et kvarter senere blev der igen dømt straffe til Holbæk og igen var det Lukas Dahl, som sikrede et mål til Holbæk. Kort efter scorede Ferhat Tekbas kampens sidste mål til slutresultatet 0-6 i Holbæks favør.

Det blev uafgjort 2-2,  da Undløse BK var på besøg hos Svogerslev BK i serie 2.  Begge Undløses mål blev leveret af Magnus Funch Hansen.

Gislinge BK havde besøg af Røde Stjerne BK i Serie 3. Kampen endte uafgjort 2-2.

I Serie 4 fik Gislinge BK besøg af Hørve IF. Den kamp endte med en 1-2 sejr til gæsterne.

Det blev ikke til nogen hjemmesejr, da Jernløse BK‘s Serie 6 hold havde besøg af Løve IF. Gæsterne vandt 2-4. Jernløses to mål blev begge scoret af Tobias Tolstrup.

Svinninge IF vandt 10-2 da holdet fik besøg af Svebølle BI i Serie 5. Svinninges mål var spredt jævnt ud over kampen og blev leveret af Mads Dahm Christensen (2 mål), Lucas Sommer (2 mål), Sebastian Nicholai Engberg Jensen, Kenneth Clausen, Daniel Gustavsen (3 mål) og Jannik Jannsen.

Jyderup BK spillede uafgjort 2-2, da holdet fik besøg af Svebølle BI i Serie 3. Malthe Jensen scorede begge mål for Jyderup.

Jyderups BK‘s serie 4 hold tabte til gæsterne fra Gørlev IF. Nikolaj Svensson bragte ellers Jyderup foran 1-0 efter små ti minutters spil -en stilling som varede et godt stykke ind i 2. halvleg, men så ville gæsterne det anderledes.  Mads Trendholm udlignede efter godt en time spil og kort før slutfløjtet sikrede Mads Trendholm så sejret til Gørlev med en mål til 1-2.

I Serie 4 er Hagested IF blevet taberdømt for lørdagens kamp mod Fårevejle BK, der dermed notes for en  3-0 sejr.

I Kvindeserie 1 tabte Jernløse/Holbæk 4-1 da holdet spillede ude mod Kirke Helsinge/Gørlev/Løve.

I Kvindeserie 2 mødtes Svinninge IF og Jyderup BK på Svinninge Sportscenter. Botilde Vinther Andersen bragte Svinninge foran efter godt fem minutters spil. 13 minutter efter udbyggede hun føringen til 2-0. En halv time inde i 1. halvleg reducerede Julie Trier Jensen for Jyderup. Men Freja Damkær og Botilde Vinther Andersen sørgede for to mål mere til Svinninge, der kunne gå til pause med en 4-1 føring. 2. halvleg var kun et par minutter gammel, da Julie Ryberg scorede til 5-1. Kort efter sørgede Julie Bergman for at pynte lidt på regnskabet, da hun gjorde det til 5-2 for Jyderup.  Men Svinninge var ikke færdige. Botilde Vinther Andersen scorede til 6-2 i 56.  minut og seks minutterefter gjorde Julie Ryberg det til 7-2. Med godt ti minutter tilbage af kampen sendte Masja Jørgensen bolden ind i gæsternes mål til slutresultatet 8-2.

Søndag:

Der var igen tvivl om hvem der vandt, da Tuse Næs BK og Tuse IF søndag mødte hinanden i Serie 4. Tuse IF fik hele 9 mål mod Tuse Næs BK’s 0. Målene blev scoret af Anders Lundberg, Nicklas Breiner Nielsen, Jonas Bruun Næsborg (2 mål), Hjalte Grenaa Borregaard, Emil Justesen, Nicklas Krüger (3 mål).

I Serie 6 var SIF Holbæk på besøg hos Eggeslevmagle FK. Hjemmeholdet vandt 5-2 over SIF Holbæk, hvis to mål blev leveret af Alex Marcel og Sylvester Mortensen Flåten.

Tølløse BK‘s serie 4 hold spillede søndag mod TFC Odsherred. Mikkel Bay-Smidt Christensen bragte Tølløse foran efter 24 minutters spil. Et kvarter senere udbyggede Micas Møller til 0-2.  Kort inden pausefløjtet sendte Patrick Due Winding bolden i  Odsherred-målet og Tølløse kunne dermed gå til pause med en komfortabel 0-3 føring.  Ca. ti minutter inde i 2. halvleg fik William Schøsler reduceret til 1-3 for TFC Odsherred, men kort efter gjorde Micas Møller det til 1-4.  Micas Møller leverede også kampens sidste mål, da han med små fem minutter tilbage gjorde det til 1-5.

Tølløse BK‘s hold i Kvindeserie 2 er blevet noteret for en 3-0 sejr, da søndagens modstander, Svogerslev BK, er blevet taberdømt.

Store Merløse IF var søndag på besøg hos Tårnborg IF i Serie 6. Den kamp vandt  Store Merløse 3-5.

I Serie 6 fik Jyderup BK sig en alvorlig dukkert, da holdet fik besøg af Kværkeby på Jyderup Stadion. Gæsterne vandt stort 0-10 på mål jævnt fordelt gennem hele kampen.