19. september 2024

Illustration: Holbaekonline.dk

Tirsdag aften tog 3. divisionsholdet Holbæk B&I imod 2. divisionsholdet AB Gladsaxe i 2. spillerunde af Pokalen.

I første halvleg foregik det meste af spillet på midten af banen, og hverken Holbæk eller AB havde nogen nævneværdige chancer udover et Holbæk hovedstød kort før pausen, som endte med at gå forbi AB-målet.

Første mål kom fem minutter inde i 2. halvleg, da Holbæk blev tildelt straffespark. Malte Sjørslev eksekverede til 1-0.

AB’s største chance i kampen fandt sted i forbindelse med et fripark, hvor en AB-spiller headede mod Holbæk-målet. Men bolden blev pareret, flere efterfølgende afslutninger blev også holdt fri fra Holbæk målet.

Holbæks Andew Oseni måtte med ti minutter tilbage af kampen forlade banen efter at have fået sin gule kort. Det var dog ikke nogen hjælpende hånd til AB.

Mod slutningen af den ordinære spilletid fik Holbæk B&I hjørnespark, som Christoffer Blond sparkede direkte i mål til 2-0.

Med aftenens sejr er Holbæk videre til 3. runde af Pokalen.