16. september 2024

Foto: Rigspolitiet.

Datteren til en ældre dame i Holbæk kontaktede torsdag ved 18-tiden politiet og anmeldte, at hændes mor var blevet udsat for bedrageri.

En mand var gået ind af en åbenstående terrassedør i den ældre kvindes hjem på Carl Reffsvej og havde udgivet sig for at være fra hjemmeplejen. Manden henvendte sig til den ældre kvinde, som stod i køkkenet og de faldt i snak. Den ældre kvinde fattede ikke mistanke, da hjemmehjælperen netop plejer at komme omkring tidspunktet for aftensmad.

Men det var ikke hjemmehjælperen, der var kommet. For kvinden fik stjålet sit dankort, og hendes datter opdagede efterfølgende, at der var blevet hævet 6.000 kroner fra kontoen.

Politiet kørte hjem til den ældre kvinde, hvor hun blev afhørt til sagen og mens politiet var tilstede henvendte en nabo sig og fortalte, at vedkommende havde set to mænd gå ind af den ældre kvindes terrassedør.

De to mænd blev beskrevet som:

A: Mand, 30-40 år, 170-180 cm, Kropsbygning: Tyk, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Talte: Dansk, Iført: Hvid skjorte, sandfarvet bukser.

B: Mand, 30-40 år, 170-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Talte: Dansk, Iført: Hvid skjorte, sandfarvet bukser, Medbragte: En hvid plastik pose.

Politiet efterforsker nu sagen om bedrageri mod den ældre kvinde og søger i den forbindelse vidner, som har oplysninger om et evt. køretøj. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Leave a Reply