19. september 2024

Her er resultaterne for udvalgte lokale kampe i de lavere serier.

I torsdags havde Serie 2 klubben Undløse BK besøg af Mosede BK. Kampen endte 2-1.

SIF Holbæk fik fredag aften besøg af Roskilde United i Serie 5. Kampen endte med en 4-2 sejr til Roskildegenserne.

Lørdag fik Jyderup BK besøg af Gislinge BK i en Serie 3 kamp, som endte med sejr til gæsterne. Gislinge kom foran efter blot to minutter på et mål af Oliver Eide. 25 minutter senere udlignede Malthe Jensen for Jyderup til 1-1. I 65. minut scorede Nikolai Lund Mortensen på straffe til 1-2.

I Serie 4 var Jernløse BK lørdag på besøg hos Høng GF. Det var en kamp som Jernløse sad godt og grundigt på. Hen mod slutningen af 1. halvleg scorede Muhibija Bozkus kampen første mål og bragte Jernløse foran 0-1. Omkring otte minutter inde i 2. halvleg udbygger Tobias Ryberg-Jensen til 0-2. Jernløse er dog langt fra færdige med at lave mål og i 77. minut bringer Noah Skovgaard Jernløse på 0-3. Kort efter gør Gystav Larsen det til 0-4 og der falder et rødt kort til Høngs Ronni Kjærgaard og et straffespark til Jernløse som Tobias Tolstrup sender i målet til 0-5. I kampens sidste sekunder bankede Jakob Lorenzen det sidste søm i Hængs kistelåg, da han sendte bolden i mål til slutresultatet 0-6.

Svinninge IF tabte lørdag 1-3 til Hvalsø IF i Serie 2. Svinninges enlige mål sørgede Gustav Nyman Jensen for.

Søndag eftermiddag i Serie 3. tog Bæk City imod Raklev GI. på banen ved Tuse Hallen. Gæsterne kom foran 0-1 efter godt en halv times spil på et mål af Lucas Stoltenberg. Et knapt tyve minutter inde i 2. halvleg fik Raklev igen mål. Bæk City reducerede til slutresultatet 1-2 på mål af Yusuf Bakir med godt 10 minutter tilbage af kampen.